Snoeien van bomen

Staat uw boom er wat armetierig bij? Of geeft uw boom overlast? Dan is het tijd om contact met ons op te nemen. We komen graag kijken wat er met uw boom aan de hand is en dragen vervolgens een passende oplossing aan. Met vakkundig onderhoud zijn veel problemen op te lossen. Als de problemen niet meer zijn te verhelpen en de boom levert een gevaar voor de omgeving op dan kunnen wij de boom vakkundig en veilig verwijderen.

Staat uw boom er goed bij? Ook dan is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Waarom? Vakkundig onderhoud zorgt voor een goede groeiontwikkeling en conditie van uw bomen. Uw bomen blijven dus langer gezond. Problemen in de boom worden tijdig gesignaleerd en worden opgelost. Grote problemen in de kroon en gevaarlijke situatie worden hierdoor vermeden.

Bomen kappen

Wat ons betreft blijven bomen natuurlijk zo veel en zo lang mogelijk staan, maar soms is er noodzaak om een boom toch te kappen. In dat geval kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig, netjes en efficiënt verwijderen van bomen. Als de ruimte beperkt is maken we gebruik van onze hoogwerker óf klimtechnieken.

We beschikken over twee professionele versnipperaars waarmee we de bij de werkzaamheden vrijkomende takken snel kunnen versnipperen. De houtsnippers kunnen indien gewenst direct na het uitvoeren van het werk met onze kleine compacte vrachtwagen worden afgevoerd. Voor het verwijderen van de stronken hebben we een kleine, maar krachtige stronkenfrees. Deze is 90 cm breed en past door bijna elke tuindeur.

Meer weten? Neem contact op.