Over ons

In 2004 heb ik Salix Boomzorg opgericht. In het begin deed ik nagenoeg alle werkzaamheden alleen. Na verloop van tijd kreeg ik grotere opdrachten en  daarvoor huurde ik dan mensen in. Deze manier van werken hanteer ik tot op de dag van vandaag: kleinere opdrachten doe ik alleen en voor grotere opdrachten huur ik mensen uit mijn netwerk in die goed bij de opdracht en de opdrachtgever passen. Zodoende kan ik voor elke opdracht, van het snoeien van één fruitboom tot het onderhouden van de beplanting van een landgoed een oplossing op maat bieden. Zowel het opnemen als het uitvoeren van de opdrachten doe ik altijd zelf . U heeft dus bij elk contact met dezelfde persoon te maken. Ik ben hoofdzakelijk werkzaam in Drenthe en Groningen, maar zo af en toe ook daar buiten.

Toen ik begon met Salix Boomzorg deed ik mijn werk met een oud busje en een kleine aanhanger. In de loop der jaren is er steeds meer materieel bijgekomen. Het busje is ingeruild voor een kleine vrachtwagen, de aanhanger voor een versnipperaar. Met deze combinatie kunnen we snoeiafval dat bij het werk vrijkomt op een efficiënte manier afvoeren. Ook hebben we inmiddels een eigen hoogwerker, stronkenfrees en een compacte shovel. Met deze machines kunnen we grotere opdrachen op een efficiënte wijze uitvoeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact op! Ik kom graag bij u langs om uw bomen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Dit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

Met vriendelijke groet, Jan Prenger