Salix Boomzorg – Onderhoud van boom én landschap

Salix Boomzorg is gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen. Dat doen we deskundig, veilig en efficiënt. Is uw boom moeilijk bereikbaar of is de ruimte onder de boom beperkt? Met behulp van klimtechnieken of onze hoogwerker zorgen we altijd voor een effectieve oplossing. Het vrijkomende snoeiafval kunnen we met onze versnipperaar snel verwerken en afvoeren. Ook kunnen we in de meeste gevallen de stronk van uw boom voor u verwijderen.

Naast het snoeien en kappen van bomen voeren we vaak ook bijkomende werkzaamheden uit zoals het aanplanten van bomen en het scheren van heggen. Ook voor het onderhouden van bosranden, houtwallen en houtsingels en kleinschalig bosbeheer kunt u bij ons terecht.

We doen ons werk met veel inzet, betrokkenheid én plezier en zoeken altijd de meest efficiënte manier van aanpak voor onze opdrachtgevers. Ons team bestaat uit gemotiveerde vakmensen met veel ervaring. We hebben een professioneel machinepark waarmee we uw klus met de juiste slagkracht kunnen uitvoeren.

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op! We komen dan graag bij u langs om de bomen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Dit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.